Managed hosting door True

HTC breidt channelteam uit

 

HTC, speler op het gebied van op Windows Mobile gebaseerde 'smart devices', heeft zijn team uitgebreid met retail channel manager Jim Boerma en channel marketeer Wendy Straver.

Boerma is afkomstig van MCC Nederland waar hij als account manager ruime ervaring opdeed in de markt voor mobiele communicatie. Binnen HTC is hij verantwoordelijk voor het retailkanaal in Nederland. Boerma houdt zich daarbij onder meer bezig met het opzetten van gezamenlijke sales-acties en het uitbouwen van het HTC-portfolio bij resellers.

Wendy Straver was hiervoor werkzaam als Financial Analyst bij het hoofdkantoor van ABN AMRO en heeft daarnaast een sterke marketingachtergrond. De persoonlijke affiniteit met HTC en de interesse in telefoons en gadgets, was voor Straver reden om de overstap te maken. "De gedrevenheid en passie die er bij HTC bestaat, heb ik nog bij weinig andere bedrijven gezien. Ik zie het als een uitdaging het merk nog groter te maken", zegt Straver.

HTC heeft sinds een jaar een vestiging in de Benelux die geleid wordt door Country manager Mark Moons. De snelle uitbreiding van het team, waarin naast Moons, Boerma en Straver ook channel manager Ruud Kerstjens werkzaam is, laat zien dat HTC in de Benelux een sterk groeiende partij is. Succesvolle introducties van devices als de HTC Touch en HTC TyTN II bevestigen dit. Moons spreekt dan ook van een momentum dat hij met het versterken van zijn team, nog beter kan benutten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2284197). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.