Managed hosting door True

Woensdag Award-dag

 

Dertien ict-ondernemingen en één persoon uit de ict-sector vielen de afgelopen week in de prijzen. De prijzen liepen uiteen van een Single Process Relationship Award tot IEC 1906 Award.

Beste imago in e-business

Hippo, leverancier van open source enterprise contentmanagement en portal-software, behoort tot de tien website management bedrijven met het beste imago van Nederland. Hippo bereikte de zevende plaats in de categorie ‘website management', onderdeel van de Emerce 100. Dit is de verkiezing van bedrijven met het beste imago in e-business in Nederland.

Innovation Award 2007

TNT Post heeft de Innovation Award 2007 ontvangen voor het interactieve concept Send Me Now. Met Send Me Now kunnen consumenten direct reageren op een reclame-uiting. Of het nu gaat om het aanvragen van informatie, het proberen van een sample of zelfs het direct kopen van een product. Reageren gaat heel eenvoudig via het sms-en van postcode huisnummer naar 4411 of via internet. In 2007 is Send me Now ingezet door onder andere Procter & Gamble en Unilever.

Beste antivirusproduct

NOD32 Antivirus is voor het tweede achtereenvolgende jaar door het onafhankelijke testinstituut AV Comparatives verkozen tot beste antivirusproduct. De door ESET ontwikkelde virusscanner behaalde in 2007 in verschillende testen drie ‘Advanced Plus'-scores, de hoogst haalbare waardering qua effectiviteit. In Nederland wordt de antivirus-software NOD32 door SpicyLemon op de markt gebracht.

Single Process Relationship Award én Technology Relationschip of the Year Award

De hrm-oplossing voor internationaal werkende bedrijven ADP Global View was tijdens de HRO World Conference goed voor twee onderscheidingen. Zowel de Single Process Relationship Award als de Technology Relationschip of the Year Award gingen dit jaar naar ADP Employer Services, actief in services for payroll & hrm.

ENIAC-scriptieprijs 2006

Aan Michel Boedeltje van Telecats is de ENIAC-scriptieprijs 2006 toegekend voor de scriptie "In response to your inquiry: automatic e-mail answer suggestion in a Dutch contact center environment." Deze scriptie beschrijft een systeem om automatisch antwoorden te suggereren op vragen per e-mail. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van Natural Language Processing (NLP), in een voor deze techniek nieuw toepassingsgebied.

IEC 1906 Award

Het internationale comité voor elektrische normen IEC heeft Gerard Kuyt van Draka Fibre Technology onderscheiden met de IEC 1906 Award. Deze onderscheiding is hem toegekend vanwege zijn jarenlange internationale inspanningen voor de normalisatie van vezels ten behoeve van optische datacommunicatiesystemen.

Beste Carrière Website van 2007

BijBanen.nl heeft de internationale publieksprijs Beste Carrière Website van 2007 gewonnen. In de strijd om deze titel heeft de website onder meer Monsterboard.nl, Intermediair.nl en Nationalevacaturebank.nl achter zich gelaten.

Innovative Achievement Award

Checkpoint Systems, leverancier van systemen en producten voor artikelbeveiliging, productidentificatie (RFID) en verkooppromotie in de retail en zijn supply chain, heeft bij de Detektor International Awards 2007 succes behaald, samen met partner Milestone Systems, door de toekenning van de Innovative Achievement Award voor CheckView, een videomanagementtool.

Banking & Finance ICT Innovation Award 2007

SecondFloor and Algorithmics hebben met de risicomanagementoplossing ECAPS, gebouwd in opdracht van ING Corporate Insurance Risk Management (CIRM), de prestigieuze Banking & Finance ICT Innovation Award 2007 gewonnen.

Top Werkgever 2008

Océ is door CRF, onderzoeker van arbeidsvoorwaarden, uitgeroepen tot tweede beste werkgever van Nederland in het landelijk onderzoek Top Werkgever 2008.

Innovatieprijs Jeugdgezondheidszorg 2007

Het project 'Flexibele en efficiënte planning in de JGZ plus ouderportaal' van de thuiszorgorganisatie De Friese Wouden en MCH+ heeft de Innovatieprijs Jeugdgezondheidszorg 2007 gewonnen. Het JGZ-planningsysteem van De Friese Wouden maakt het mogelijk om zowel centraal als decentraal kinderen te plannen. Via het zogeheten ouderportaal kunnen ouders zelf afspraken met het consultatiebureau maken, inzien of wijzigen.

CMS-Awards

De derde editie van de CMS-Awards was opnieuw een succes voor Content Management Systeem-ontwikkelaar SDL Tridion. Er zijn vijf  websites van klanten van SDL Tridion bekroond met een Award. De site van Atlas Copco verdiende volgens de publieksjury de eerste plaats op het gebied van ‘search engine optimalisatie'. De site van Euractiv, de informatiewebsite van de Europese Unie, kreeg van de vakjury de tweede plaats in de categorie ‘content'. In de categorie ‘design' belandden de sites van Toyota en Dunlop voor deze jury op een gedeelde derde plaats. Ook Patis France kreeg van de vakjury de bronzen medaille, maar dan in de categorie ‘search engine optimalisatie'.

Best Global Operator én Best Project Management

Orange Business Services is voor de tweede achtereenvolgende keer uitgeroepen tot ‘Best Global Operator' en heeft daarnaast de award voor ‘Best Project Management' gewonnen tijdens de World Communication Awards 2007. Orange Business Services was in zeven van de twaalf categorieën genomineerd voor een award.

Best Partner Award 2007

Triple P heeft de Best Partner Award 2007 van RAD Data Communications gewonnen. Het Israëlische bedrijf RAD Data Communications is leverancier van data- en telecommunicatiediensten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2270690). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.