Managed hosting door True

2500ste werknemer in dienst bij Accenture Nederland

 

Accenture Nederland heeft zijn 2500ste medewerker verwelkomd.

Sinds de 1000ste werknemer in januari 2004 en de 2000ste in juni 2006, heeft Accenture Nederland zijn groeiambities weten te realiseren door nog voor het begin van het nieuwe kalenderjaar de mijlpaal van 2500 medewerkers te bereiken. Hiermee is het personeelsbestand binnen drie jaar verdubbeld. De workforce van Accenture Nederland varieert van ervaren krachten tot talentvolle starters binnen de drie kerndiensten van Accenture: Consulting, Technology en Outsourcing.

Marcel Kramer, de 2500ste werknemer van Accenture Nederland: "Het geeft me een goed gevoel om deel uit te maken van een bedrijf dat zo snel groeit. Ondanks het steeds groter wordende personeelsbestand, vind ik het fantastisch dat ik als 2500ste medewerker op deze persoonlijke manier in het zonnetje wordt gezet." Marcel Kramer (24) gaat aan het werk als analist bij Accenture's strategiepraktijk 'Strategic IT Effectiveness' (SITE), het bedrijfsonderdeel dat organisaties adviseert over het inzetten van informatietechnologie om concurrentievoordeel te behalen. Kramer studeerde een jaar geleden af in strategisch management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en deed tot op heden projectmanagement bij ISS Contact Centers.

Accenture groeit en kijkt vooruit
Accenture Nederland staat niet stil bij het halen van de mijlpaal van 2500 mensen, maar kijkt vooruit. Anja Groenewoud, algemeen directeur Accenture Nederland: "Accenture groeit in Nederland al jaren harder dan de markt en de vooruitzichten zijn dat we ook de komende jaren ons marktaandeel verder zullen vergroten. We zijn daarom nog steeds op zoek naar getalenteerde mensen die ons bedrijf kunnen versterken."

De sterke groei van Accenture Nederland heeft er toe geleid dat het hoofdkantoor afgelopen zomer verhuisd is naar het ITO-gebouw aan de Zuidas in Amsterdam. Omdat de ambitie er ligt om het groeitempo van de afgelopen jaren ook de komende jaren vast te houden, investeert de organisatie veel in het werven en behouden van mensen. Het biedt zijn medewerkers, zowel starters als ervaren mensen, veel eigen verantwoordelijkheden en de mogelijkheid zich door training en het realiseren van onderscheidende projecten bij grote ondernemingen verder te ontplooien. Daarnaast biedt Accenture Nederland continue trainingen aan ter verbetering van professionele, technische en managementvaardigheden. In teams van verschillende experts levert zo iedereen zijn of haar persoonlijke bijdrage aan het succes van onze klanten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2219232). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.