Managed hosting door True

AT&T benoemt nieuwe managers en directeuren

 

AT&T kondigt een aantal benoemingen aan ter versterking van de activiteiten in de Benelux-regio.

Fabrice De Windt (32) werd benoemd als country manager en director of sales voor Nederland. Hans Descamps (44) zal het verkoopteam leiden in België en Luxemburg. Hij kreeg daarnaast ook de functie van country manager voor België. Ze leggen beiden verantwoording af aan Dominiek Vandierendonck (44), die eerder dit jaar werd benoemd als vice-president van het sales center voor de Benelux.

De Windt, die Den Haag als basis heeft, startte in 2001 bij AT&T en heeft verschillende verkoopfuncties bekleed binnen het bedrijf. Zijn meest recente functie was die van Director of Sales voor België en Luxemburg. Hij heeft ervaring opgebouwd in de verkoop van globale telecomoplossingen aan multinationale ondernemingen. "Ik vind het geweldig dat ik deze nieuwe verantwoordelijkheid heb gekregen", zegt De Windt. "In België waren we in staat om ons marktaandeel de afgelopen jaren aanzienlijk te doen groeien, en het is mijn bedoeling dergelijke resultaten te behalen in Nederland."

In België wordt De Windt vervangen door Descamps als hoofd van het verkoopsteam. Daarnaast werd Descamps ook benoemd als country manager voor België en Luxemburg. Voor deze aanstelling bekleedde hij een functie binnen het senior management in de pre-sales organisatie van AT&T. Descamps heeft meer dan vijftien jaar ervaring in telecommunicatie. "Fabrice De Windt heeft hier fantastisch werk verricht en ik kijk er echt naar uit om de activiteiten in deze streek verder te zetten en uit te breiden", zegt Descamps. "België en Luxemburg hebben een dynamische markt met tal van multinationals die hun Europese of wereldwijde hoofdkantoor hier vestigen. AT&T heeft de middelen en is geëngageerd om aan hun behoeften te voldoen. Ik ben ervan overtuigd dat er nog meer groeimogelijkheden zijn."

In hun nieuwe functies zullen Descamps en De Windt zich hoofdzakelijk richten op de verkoopactiviteiten en de groei van AT&T in de Benelux-regio. Ze zullen allebei verantwoording afleggen tegenover Vandierendonck, die de functie van vice-president van het Benelux sales center op zich heeft genomen. Vandierendonck heeft meer dan twintig jaar ervaring in de it- en telecommunicatiesector en heeft verschillende functies bekleed binnen het senior management van AT&T op nationaal, regionaal, en EMEA-niveau, sinds hij in 1999 bij AT&T aan de slag ging. "Ik heb de kans gehad om de afgelopen jaren verschillende functies uit te oefenen binnen de onderneming en het is geweldig om nu terug in de verkoop te zitten", zegt Vandierendonck. "Ik geniet van deze nieuwe uitdaging en ik kijk ernaar uit om de leiderspositie van AT&T te verzekeren als de beste leverancier voor de multinationals die in de Benelux gevestigd zijn."

Vandierendonck legt verantwoording af aan Tom Regent, die aan het hoofd staat AT&T-'s activiteiten in de EMEA-regio. De Benelux is een belangrijke markt voor AT&T omwille van de aanwezigheid van tal van Europese hoofdkantoren van multinationale ondernemingen, zowel in België als in Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2209242). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.