Managed hosting door True

Ronald Ederveen wordt directeur SCC Nederland

 

SCC, leverancier van ICT-producten en diensten, gespecialiseerd in infrastructuuroplossingen, heeft Ronald Ederveen aangesteld als directeur om de verdere groei in Nederland vorm te geven.

"De grote diversiteit en complexiteit van de markten en de segmenten die SCC bedient én de groeidoelstellingen die wij onszelf ten doel hebben gesteld, hebben mij doen besluiten het managementteam te versterken en verantwoordelijkheden te splitsen", zegt Milfred Hart, Managing Director SCH Benelux. Ronald Ederveen zal zich met name gaan richten op het uitbouwen van de Services en Enterprise activiteiten voor de Nederlandse markt. Patrick van de Coolwijk gaat zich richten op het uitbreiden van onze activiteiten met System Integrators in de Benelux en de verdere groei van SCC in België. "Ik ben zeer verheugd met de komst van Ronald en de nieuwe rol voor Patrick", licht Milfred toe. "Hiermee krijgen alle onderdelen van de business waar wij groei zien de volle aandacht!"

"Na vijf jaar verantwoordelijk geweest te zijn voor de groei van SCC in de Benelux sta ik achter de keuze om me te richten op de System Integrators en de Belgische markt. Hierdoor zijn we in staat met focus ook in deze segmenten verder te groeien", aldus Patrick van de Coolwijk.

Ronald Ederveen (45) heeft 20 jaar ervaring in de IT-branche en is lange tijd medeverantwoordelijk geweest als commercieel directeur van Imtech ICT Brocom. "Ik zie zeer veel kansen voor SCC om haar rol als Technology Solutions Provider in de Nederlandse markt verder uit te bouwen en tevens het succes van SCC Exchange te continueren", aldus Ronald Ederveen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2178978). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.