Managed hosting door True

Ballmer: 'Gates en ik zijn als een getrouwd stel'

 

Microsoft-baas Steve Ballmer heeft voor het eerst zijn relatie met Bill Gates beschreven. Volgens Ballmer zijn hij en Gates meer broers of een getrouwd stel dan collega's.

"Partners, echtgenoten, wat dan ook, we hebben allebei meegewerkt aan de geboorte van een fantastisch kind genaamd Microsoft," zegt Ballmer in een interview met de Daily Telegraph. "We hebben altijd goed samengewerkt. We zijn het niet altijd met elkaar eens, maar we weten altijd onze onenigheden naast ons neer te leggen. Daarom zeg ik dat we een soort getrouwd stel zijn, of broers, die het met elkaar eens kunnen zijn, problemen kunnen oplossen en respect en bewondering hebben voor elkaar."

Ballmer verwacht dat binnen vijf tot tien jaar de omzet uit online softwarediensten de omzet uit fysieke producten heeft ingehaald. Ballmer omschreef Microsofts traditionele softwarepakketten als "oudere kinderen" en de nieuwe online diensten als de twee jongste kinderen die nog volop in de groei zijn.

"We hebben twee nieuwe kinderen. Ze zijn vier of vijf jaar oud. Ze zijn druk bezig zich te ontwikkelen en spieren te kweken," zegt Ballmer liefdevol. "Ik hou van al onze kinderen. Echt waar."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2173455). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.