Managed hosting door True

EMC Nederland benoemt drie nieuwe managers

 

Bij de Nederlandse vestiging van storage-leverancier EMC zijn drie nieuwe managers aangesteld om EMC's groeiplannen te ondersteunen.

Zij gaan zich richten op new business, de ontwikkeling van partnerships en de uitbreiding van bestaande business. De nieuwe medewerkers zijn: Pim Brouwer, Ike Kuiper en Robert Schendstok. 

Pim Brouwer (44), partner business-development manager CMA, is verantwoordelijk voor de relatie met bestaande en nieuwe partners van EMC. Brouwer heeft 20 jaar automatiseringservaring. Hij heeft gewerkt bij onder andere FileNet en Open Text. In zijn laatste functie was Brouwer VP Alliances bij BWise.

Ike Kuiper (38), alliance manager Oracle EMEA, richt zich op de verdere ontwikkeling van het samenwerkingsverband met Oracle binnen Europa. Kuiper zal zich in eerste instantie richten op Nederland en de UK. Hiervoor heeft Kuiper 6,5 jaar bij HP gewerkt, waar hij ondermeer verantwoordelijk was voor de allianties met Oracle en Capgemini binnen Nederland.

Robert Schendstok (42), business development manager , is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de corporate en enterprise accounts binnen EMC. Voorheen was Schendstok onder meer tien jaar werkzaam als account director financials bij Dell. Het laatste jaar was hij global account executive bij Gartner.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2141510). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.