Managed hosting door True

Opmerkelijk: Porsche voor nieuwe ict'er

 

Nieuwe medewerkers van ict-consultant Data 4 uit Doorn krijgen op hun eerste werkdag meteen een Porsche mee naar huis. De sportauto is onderdeel van een wervingsactie voor nieuw personeel bij het Doornse ict-bedrijf.

Om geschikt personeel te vinden op de krappe ict-arbeidsmarkt gaan sommige bedrijven wel heel erg ver. Het Doornse ict-consultancybedrijf Data 4 stelt nieuwe werknemers een Porsche in het vooruitzicht. Kandidaten die de strenge selectieronde doorstaan en een baan aangeboden krijgen bij het bedrijf mogen een week lang in de sportauto rijden. Daarna krijgt de medewerker een ‘gewonere' leasauto en wordt de sportwagen teruggeplaatst in de medewerkerspool. Collega's maken dan om de beurt gebruik van de mannelijke droom op vier wielen.

Volgens Guus Cantelberg, directeur van Data 4 is het delen van de sportauto onderdeel van de bedrijfscultuur: "Dat je samen een auto deelt zegt veel over onze organisatie. Wij hechten grote waarde aan teamwork en werkplezier."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2132135). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.