Managed hosting door True

Bart Oskam wordt baas zakelijke markt bij Reggefiber

 

Bart Oskam maakt met ingang van 1 oktober deel uit van het directieteam van Reggefiber. Hij geeft samen met Alex Goldblum leiding aan de business unit Fiber to the Business.

Zijn voornaamste taak wordt het combineren van de interne organisaties van Eurofiber, iConnext en Fastfiber als het gaat om ict, netwerk en operations. Oskams laatste functie was CTO bij Tiscali."We zijn erg blij met de toevoeging van Barts expertise aan ons managementteam", zegt Arjan Hoop van Reggefiber. "Hij brengt meer dan tien jaar relevante telecomervaring in bij onze organisatie. Naast zijn taak in het combineren van onze interne kernprocessen zal hij ook de ontwikkelingen bij de business unit Fiber to the Home nauw volgen, om tussen beide groepen synergie te kunnen behalen."

"Reggefiber beschikt over alle ingrediënten om een serieuze bedreiging te zijn voor de gevestigde orde in de sterk consoliderende telecommarkt waarin we ons bevinden", stelt Oskam. "Ik noem er drie: een fijn vermaasde en kwalitatief hoogwaardige glasvezelfootprint die zich gestaag uitbreidt, een nuchtere pioniersgeest en - niet onbelangrijk - financieel uithoudingsvermogen. Ik zie het als een enorme kans om dat potentieel volledig te benutten en in mijn nieuwe rol hier een wezenlijke bijdrage aan te leveren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2106992). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.