Managed hosting door True

Kellenaers wordt country manager Benelux bij Excitor

 

Excitor A/S, aanbieder van DME push e-mail en mobile device management, benoemt Peter Kellenaers tot country manager Benelux.

In deze functie zal Kellenaers verantwoordelijk zijn voor de aansturing van de gehele operatie van Excitor in de Benelux waaronder sales, marketing, het opbouwen van een partner kanaal en de service mogelijkheden.

"De recente lancering van Excitor in de Benelux en de vraag naar DME, een oplossing voor push e-mail en PIM synchronisatie (kalender, contacten, to do´s) gecombineerd met beveiliging en management tools voor het beheer van mobiele apparaten, is significant", zegt Torben Haase, CEO van Excitor A/S. "Om deze vraag in goede banen te leiden is een effectieve en lokale infrastructuur van levensbelang. We zijn ervan overtuigd dat onze groei in de Benelux zich versneld zal ontwikkelen door de inzet en expertise van Kellenaers."

Kellenaers heeft jarenlange ervaring met het opzetten en ontwikkelen van new business strategiën voor diverse grote it ondernemingen. Hiervoor werd Kellenaers o.a. binnen IBM onderscheiden met international top performance awards. Voor zijn benoeming bij Excitor was Kellenaers verantwoordelijk voor de directe en indirecte verkoop van Tivoli Systems Management oplossingen aan IBM´s grotere klanten.

"De snelle expansie van DME in Scandinavië was voor mij een trigger om me verder te verdiepen in deze organisatie. Excitor wordt geleidt door een professioneel team en en ik zie er absoluut naar uit om van DME in de Benelux een betrouwbare marktleider te maken", zegt Kellenaers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2079082). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.