Managed hosting door True

Maarten Tops ruilt Actebis voor Televersal

 

Vanaf 1 augustus is Maarten Tops vestigingmanager voor telecom-distributeur Televersal. In zijn nieuwe functie geeft hij operationeel leiding aan het naar eigen zeggen groeiende bedrijf.

Televersal is een vallue-added distributeur voor onder andere Siemens, Samsung, Huawei, Parlay, Fasttel, Advitronics, GN Netcom, Plantronics, Powerware, Key-Link, BoXIt, Konftel, Polycom, MCS, Tiptel, Speech Design, Repartee, LightningFAX en KPN Telecom.

Tops, eerder werkzaam bij distributeur Actebis en bij KPN, zal met het gedreven Televersal team verder vorm gaan geven aan de groei van Televersal.

Pieter van Opbergen, oprichter en directeur van Televersal: "Door de groei van Televersal in Nederland en België is de tijd gekomen om een vestigingsmanager aan te stellen voor de operationele leiding van de vestiging in Nederland. Hierdoor kan er op een professionele wijze verder vorm gegeven worden aan de uitbouw van Televersal."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2074250). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Hey Maarten, heel veel succes in je nieuwe uitdaging, dus toch back to the old roots. :)

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.