Managed hosting door True

Hans Brouwer nieuwe Benelux-manager Salesforce.com

 

Salesforce.com, leverancier van on-demand business services, heeft Hans Brouwer aangesteld als nieuwe regiodirecteur voor de Benelux.

Brouwer is verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de activiteiten van salesforce.com in deze regio. Hij rapporteert in deze functie direct aan Andrew Jacques, VP North-EMEA bij Salesforce.com.

Hans Brouwer is al jarenlang actief in de it-sector, zowel in Europa als daarbuiten. De afgelopen jaren werkte Brouwer als VP international sales bij NetIQ en bekleedde hij sales management-functies bij Compuware in Noord-Amerika en Azië. Daarvoor werkte Brouwer ondermeer bij Computer Associates en IBM. Hans studeerde in 1989 af aan de Faculteit Wis- en Natuurkunde van de Universiteit van Amsterdam.

"Dankzij Salesforce.com is software-as-a-service (SaaS) inmiddels breed geaccepteerd als een superieure manier om snel en flexibel bedrijfsapplicaties beschikbaar te stellen", aldus Brouwer. "Naast onze traditionele sfa- en crm-diensten zien we in de Benelux een snelle groei van producten voor supportafdelingen en voor ondersteuning van indirecte verkoop kanalen. Door het groot aantal tevreden klanten zijn wij snel leider geworden op het gebied van on-demand verkoop- en relatiemanagement-diensten. Het is een prachtige uitdaging om dit leiderschap verder uit te breiden in mijn 'eigen' regio."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2044734). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.