Managed hosting door True

Joost Goderie vertrekt als lid directieteam Reggefiber

 

Met ingang van 1 september vertrekt Joost Goderie als lid van het directieteam van Reggefiber.

Zijn functie wordt gedeeltelijk door Arjan Hoop, directeur Reggefiber BV, en gedeeltelijk door Alex Goldblum, managing director Eurofiber, overgenomen. "Ik zie mijn persoonlijke doelen bij Reggefiber bereikt", stelt Goderie in een toelichting op zijn vertrek.

"In 2003 werd ik algemeen directeur bij Eurofiber, dat destijds een doorstart maakte met een kleine groep mensen. Inmiddels is het bedrijf fors gegroeid, een gezichtsbepalende speler op de Nederlandse glasvezelmarkt en overgenomen door Reggefiber. Voor mij is het tijd om het stokje over te dragen en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Of die binnen de telecombranche ligt weet ik op dit moment nog niet."

De directie van Reggefiber betreurt het vertrek van Goderie, maar heeft begrip voor zijn overwegingen. Tot 1 september zal Joost Goderie zijn functie volledig blijven vervullen. Na die datum worden zijn verantwoordelijkheden overgenomen door Arjan Hoop en Alex Goldblum. Een nieuwe managementstructuur wordt op dit moment opgesteld.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2003162). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.