Managed hosting door True

Minoru Kosuge nieuwe ceo Hitachi Data Systems

 

Hitachi Data Systems (HDS) heeft Minoru Kosuge benoemd tot chief executive officer (ceo). Jack Domme, voormalig executive vice president Global Solutions Strategy & Development volgt Kosuge op als chief operating officer (coo) bij HDS.

HDS heeft met Kosuge een ervaren opvolger voor de naar HP vertrekkende Dave Roberson. Zowel Kosuge als Domme hebben bij HDS een uitgebreid track record opgebouwd in het creëren en leveren van Service Oriented Storage Solutions. Kosuge had de leiding bij het ontwerp van het Hitachi Universal Storage Platform. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het wereldwijde team dat zich onder andere bezighoudt met de corporate- en productstrategie. Daarvoor was Kosuge division president van Hitachi's Disk Array Systems Division (RSD) in Japan, waar hij verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van de modulaire storage-systemen van Hitachi.

"Door de vele aandacht voor innovatie heeft Hitachi herhaaldelijk storage-oplossingen geïntroduceerd waarmee klanten een indrukwekkende return on investment (roi) kunnen realiseren," zegt Minoru Kosuge, ceo van Hitachi Data Systems. "Ik zie ernaar uit om met Jack Domme en ons team samen te werken om de groei van HDS voort te zetten en ons marktaandeel verder uit te breiden."

Jack Domme, coo van Hitachi Data Systems: "De laatste twee jaar heeft Hitachi belangrijke stappen gezet in de uitbreiding naar groeimarkten en het creëren van nieuwe omzetmogelijkheden. Ik ben blij met de kans een organisatie te mogen leiden die erg succesvol is geweest in het aangaan van uitdagingen die klanten hebben op het gebied van het beheren van de explosieve groei van gestructureerde data. Met nieuwe oplossingen als het Hitachi Content Archive Platform V2 zijn we klaar om ook de leiding te nemen in omgevingen met ongestructureerde data."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1996399). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.