Managed hosting door True

Finalist IT Group geeft studiebeurzen aan studenten

 

IT dienstverlener Finalist IT Group gaat met ingang van het komende studiejaar vanaf september studiebeurzen beschikbaar stellen aan bachelor studenten Technische Informatica van Technische Universiteit Eindhoven, Technische Universiteit Delft en Universiteit Twente.

Finalist directeur Jean-Luc van Hulst: "Steeds minder mensen kiezen helaas voor een informaticaopleiding. Met dit initiatief willen wij stimuleren dat er meer studenten Informatica gaan studeren. Dit is echt hard nodig, wil de Nederlandse kenniseconomie op stoom blijven. Het is wat ons betreft 5 minuten voor 12. Finalist roept andere IT-bedrijven op om zich aan te sluiten bij dit initiatief."

Per Technische Universiteit stelt Finalist een studiebeurs beschikbaar voor één eerstejaars student Technische Informatica. Het gaat om een jaarlijkse studiebijdrage van € 2.400,-- per jaar, met een maximum van drie studiebijdragen, verspreid over de drie opeenvolgende jaren van de bacheloropleiding Technische Informatica. Studenten kunnen zich met een motivatiebrief aanmelden wanneer zij voor de studiebeurs in aanmerking denken te komen. Een speciale selectiecommissie waarin de drie Technische Universiteiten deelnemen selecteert voor elke Technische Universiteit een student op basis van motivatie en studieprestaties.

Aankomend studenten van de technische universiteiten kunnen extra informatie opvragen door te emailen naar D.W.T.Meijers@tue.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1989258). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.