Managed hosting door True

Nieuwe carrier & retail sales manager bij Plantronics

 

Bij Plantronics, leverancier van communicatie-headsets, is Daphne Martinez benoemd tot carrier & retail sales manager Benelux.

Martinez (35, foto) was eerder werkzaam bij BenQ Mobile Benelux BV/ Siemens Nederland NV als channel manager. Hier deed zij ruime ervaring op in de telecommarkt op het gebied van mobiele telefonie, DECT en WLAN producten.

In haar nieuwe functie is Martinez verantwoordelijk voor het vergroten van het marktaandeel en de verdere uitbouw van het distributiekanaal voor business-to-consumer marktsegment en het carriersegment. Martinez zal zich daarnaast gaan richten op de verhoging van de acceptatiegraad van headsets in de kantooromgeving. "Binnen de consumenten en zakelijke markt bestaat nog een lage adoptiegraad in het gebruik van bluetooth headsets", constateert Martinez. "En dit willen wij graag doorbreken."

Sinds enige jaren richt Plantronics zich meer en meer op de consumentenmarkt met headsets voor mobiele telefonie en internettelefonie. "Plantronics is een bedrijf met een sterk groeipotentieel en kwalitatief sterke producten, mede dankzij haar jarenlange ervaring en achtergrond. Het is voor mij een persoonlijke uitdaging om de onderneming verder uit te bouwen", zegt Martinez.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1989113). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.