Managed hosting door True

Microsoft benoemt nieuwe baas mobile communications

 

Maarten Sonneveld is per 1 mei 2007 van start gegaan als business group lead mobile communications business bij Microsoft in Nederland.

In deze functie is Sonneveld verantwoordelijk voor het thema mobility en het verder uitbouwen van de positie van Windows Mobile op de Nederlandse markt. Windows Mobile maakt momenteel een sterke groei door en wint snel aan populariteit als besturingssysteem voor smartphones in de zakelijke en consumentenmarkt.

Sonneveld wil het belang van 'mobiel werken' voor organisaties verder invulling geven: "Hoog op de agenda staat een nog betere samenwerking met onze partners zoals mobiele operators, hardware fabrikanten en ontwikkelaars van mobiele oplossingen. Dit stelt ons in staat om relevante oplossingen aan te bieden in met name de zakelijke markt, waar een grote behoefte is aan mobiele oplossingen die ondernemingen in staat stellen om hun productiviteit verder te verhogen en om onderlinge communicatie en klantcontact te verbeteren." Sonneveld is enthousiast over zijn nieuwe rol binnen Microsoft: "In deze rol kan ik mijn kennis van Windows Mobile blijven inzetten en tegelijk werken aan het uitbouwen van ons ecosysteem van partners. Microsoft heeft een duidelijke visie op het gebied van Mobility en ik verwacht dat de sterke groei van Windows Mobile zich verder door zal zetten."

Sonneveld is sinds 2005 in dienst van Microsoft als mobility solution specialist en in die rol verantwoordelijk voor de verkoop van het Windows Mobile-platform binnen de enterprise-markt in de Benelux en Zwitserland. Daarbij ondersteunde Sonneveld Microsoft's grootste klanten en adviseerde hij hen op het gebied van mobiele oplossingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1969800). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.