Managed hosting door True

Adaptec benoemt Castagné tot reseller sales manager

 

Storageleverancier Adaptec benoemt Stéphane Castagné (foto) tot reseller sales manager Benelux en Frankrijk voor de Storage Solutions Group (SSG).

Hiertoe behoren ook de Snap Server-activiteiten van Adaptec. Door de benoeming van Castagné wil Adaptec zijn groei in de Benelux en Frankrijk bevorderen.

Castagné wordt verantwoordelijk voor het stimuleren van de omzet die de resellers in de Benelux en Frankrijk genereren. Hij gaat dit doen door klanten direct te benaderen, leads te genereren en nieuwe business development-teams aan te sturen. Castagné richt zich ook op het aanhalen van de contacten met resellers en het uitbouwen van de relaties met nieuwe kanaalpartners. Castagné rapporteert aan Mike Collins, reseller sales director EMEA.

Collins: "De Snap Servers zijn een zeer belangrijk onderdeel van ons wereldwijde productportfolio. Stéphane Castagné beschikt over uitgebreide ervaring en kennis van de Snap Server-markt. Bovendien heeft hij uitstekende resultaten behaald bij zijn vorige werkgevers en zijn salestargets ruim gehaald. Uiteraard willen we dat onze Snap Server-producten prijzen blijven winnen en uitstekende reviews blijven krijgen. Castagné zal een grote rol spelen in de voortzetting van dit succes in de Benelux en Frankrijk."

Voordat hij bij Adaptec in dienst trad, werkte Castagné bij Memodis, een specialist in dataopslag, -archivering en -replicatie. Hier ontwikkelde hij het reseller-videoaanbod en onderhield hij contacten met de belangrijkste resellers van storage- en back-upproducten. Eerder was Castagné salesmanager bij eSYS, een Franse dochteronderneming van Xerox. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het werven, aansturen en opleiden van salesteamleden. Daarvoor werkte Castagné in verschillende seniorfuncties bij Wammet France, Mediateam en Techex France.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1959010). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.