Managed hosting door True

Van Limburgh wordt nieuwe algemeen directeur Abecon

 

Per 1 juli 2007 start Constant van Limburgh (foto) in zijn nieuwe functie als algemeen directeur bij Abecon Informatiesystemen.

Van Limburgh heeft middels een management buy-in een aanzienlijk belang verworven in Abecon.

Hij volgt samen met Niels van Golden en Joost Bentvelsen de oprichter ir. Arnold H.J. Bentvelsen op, die na een periode van 28 jaar het bedrijf gefaseerd gaat verlaten.

Van Limburgh maakte de overstap van het beursgenoteerde Qurius, waar hij algemeen directeur Business Solutions BV was en voorzitter van de FAQT Group.

In zijn nieuwe functie is Van Limburgh verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering. "Ik heb deze stap gezet omdat ik weer zelf wilde ondernemen, meer tijd bij prospects en klanten wil doorbrengen en minder behoef te besturen, zoals dat bij een grotere organisatie nu eenmaal onontkoombaar is", zegt Van Limburgh. "Abecon is een relatief kleine organisatie waarbij mijn kennis en ervaring een goede aanvulling zal zijn op de bestaande groeiwensen. Een erg leuke en spannende uitdaging waar ik zeer veel zin in heb", vervolgt Van Limburgh enthousiast.

Overdracht

"Wij kiezen ervoor om Abecon naar een volgende groeifase te leiden met de komst van een externe toetreder in het van oorsprong zijnde familiebedrijf. Constant van Limburgh speelt een belangrijke rol bij deze nieuwe fase. Zijn kennis en ervaring, gecombineerd met de stabiele organisatie die Abecon al 28 jaar is biedt een uitstekend startpunt voor verdere groei", aldus Arnold Bentvelsen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1939967). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.