Managed hosting door True

Erik Joustra en John Brouwer naar Ordina

 

Erik Joustra en John Brouwer zijn onlangs in dienst getreden bij Ordina.

Erik Joustra is benoemd tot directeur van Ordina Software Factory en John Brouwer is aangesteld als directeur Contract Management en Business Development. Beiden waren voorheen werkzaam bij Atos Origin, waar zij onder andere een nieuw Software Development & Maintenance Centre hebben opgezet.

Joustra begon zijn loopbaan als programmeur bij Pandata (later Cap Gemini) en klom op tot business unit manager. In 2000 is hij toegetreden tot de directie van Casema, waar hij verantwoordelijk was voor de portefeuille IT. Na een paar jaar is hij als directeur Regionale Practice aan de slag gegaan bij Atos Origin. Bij Ordina is Joustra als directeur van Ordina Software Factory medeverantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de organisatie.

John Brouwer begon zijn carrière bij Fokker. Hierna heeft hij zijn loopbaan voortgezet bij Pandata, waar hij uiteindelijk projectleider werd. Bij de Nederlandse Spoorwegen heeft hij vervolgens een aantal jaren gewerkt als afdelingshoofd. Na zes jaar is hij bij BSO aan de slag gegaan. Samen met een aantal specialisten heeft hij in 1995 de softwarefabriek van Atos Origin opgezet. Bij Ordina zal John zijn expertise inzetten om verdere groei van Ordina Software Factory te realiseren.

"De cultuur van Ordina sprak me direct aan. Ik voel me goed bij de ondernemerscultuur en het is uiteraard een enorme uitdaging om deel uit te maken van een snelgroeiende en ambitieuze organisatie", aldus Erik Joustra. "Het is een groot voordeel dat Erik en ik al eerder hebben samengewerkt", voegt John Brouwer toe. "We kunnen hierdoor direct aan de slag gaan en ons volledig richten op het uitbreiden van de business."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1924013). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.