Managed hosting door True

Van Brugge verruilt Portland voor Kaseya

 

Softwaredistributeur Portland heeft per 1 maart een nieuwe directeur, maar eigenaar George van Brugge (foto) wil de naam van zijn vervanger nog niet prijsgeven. In de wandelgangen klinkt echter de naam van zijn broer Kim van Brugge als opvolger.

Van Brugge gaat een Europese divisie opzetten voor softwareleverancier Kaseya.

Momenteel is Portland distributeur voor Kaseya. Van Brugge blijft wel aan als eigenaar van Portland. "Ik ben een nieuwe venture gestart", zegt Van Brugge. "Portland heeft veel gedaan om Kaseya in Nederland op de kaart te zetten. Er zijn hier nu bijna 70 resellers die de software gebruiken. Kaseya heeft me nu gevraagd een Europese divisie op te zetten."

Kaseya automatiseert de standaard kerntaken van het systeembeheer. Van Brugge legt uit dat resellers zich hierdoor meer proactief kunnen inzetten voor klanten. "Tot nu toe werken resellers met het zogenaamde ‘break-fix'-model: er gaat iets kapot bij de klant, klant belt reseller, reseller stapt in auto en rijdt naar klant om het probleem te verhelpen. Kaseya belooft een nieuw begin voor resellers, waarbij ze veel proactiever te werk kunnen gaan en dus goedkoper kunnen zijn voor de klant."

Sneller ingrijpen
Ict-dienstverlener I&O Netsys heeft ook gekozen voor de beheeroplossing van Kaseya. "Een van de redenen voor onze keuze was dat de software goed in één systeem te integreren is. Voortaan kan I&O Netsys de systemen van klanten centraal monitoren en kunnen we sneller en beter ingrijpen", aldus I&O Netsys.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1907215). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Kim van Brugge (broer van George) gaat Portland leiden, hij komt van AAC Cosmos.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.