Managed hosting door True

Emile Freiha nieuwe directeur bij Altiris

 

Altiris, leverancier van service-oriented managementoplossingen, benoemt Emile Freiha tot marketing and operations director voor EMEA.

Een van zijn taken is de groei in Europa verder uit te breiden.

Freiha heeft meer dan 17 jaar ervaring in systeemintegratie, strategische partnerships, wereldwijd projectmanagement en contractonderhandelingen. Hiervoor was hij Global Alliances director bij Capgemini. Daar was hij onder andere verantwoordelijk voor de relaties met SAP, IBM en Sun Microsystems. Eerder had hij bij Deloitte & Touche Consulting de leiding over de uitbestede it-client services-afdeling van BP in de VS.

"De timing van Emile om het Europese team te versterken is perfect", aldus Ed Reilly, general manager EMEA van Altiris. "Zijn ervaringen bij de verbetering van bedrijfsbrede initiatieven, gecombineerd met zijn passie voor systeemmanagement, komen goed van pas nu we onze plannen voor Europese groei in gang hebben gezet."

Freiha: "Altiris is een van de snelst groeiende it-bedrijven in de wereld, maar toch voor velen nog onbekend. Aan mij de taak om daar verandering in te brengen. De overname door Symantec zal daar een goede bijdrage aan kunnen leveren, en ons met name in Europa beter op de kaart zetten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1889333). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.