Managed hosting door True

Bull benoemt Sander van Steekelenburg voor support

 

Bull Nederland heeft Sander van Steekelenburg (foto)benoemd tot Business Development Manager Infrastructure Services en Support (ISS). In deze functie is hij verantwoordelijk voor onderhoud en support van infrastructuren bij grote klanten.

Hierbij worden niet alleen Bull-servers onderhouden, maar vanaf nu ook servers van andere leveranciers. Verder breidt Bull zijn support ook uit met managed services op server- en desktopniveau.

Steekelenburg wordt eveneens verantwoordelijk voor product related services. Een specialisatie van Bull die hieronder valt, is bijvoorbeeld (interne) verhuizingen van datacenters en serverruimtes. Naast de productgerelateerde diensten gaat Steekelenburg zich nog concentreren op high availability-diensten waarbij systemen 24x7 worden gemonitord in het High Availability Center van Bull en problemen preventief worden aangepakt. Bull garandeert hierbij een (onvoorziene) downtime van minder dan acht uur per jaar.

Steekelenburg is afkomstig van ICE-systems, een IT-bedrijf dat diensten levert op het gebied van beheer, internet en telecom. Als oprichter heeft hij ruime ervaring opgedaan op het gebied van managed services.

Sander van Steekelenburg: "Ik zie goede kansen voor Bull op de managed services-markt. Vooral door de uitbreiding naar onderhoud van systemen van andere leveranciers. Op storagegebied hebben we een brede ervaring in het onderhouden van multi-branded storage- en SAN-omgevingen. Vanaf nu kunnen ook klanten met multi-vendor serverparken van onze uitgebreide kennis en specialisaties gebruik gaan maken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1888747). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.