Managed hosting door True

Software AG benoemt nieuwe managing director

 

Software AG Nederland heeft Erik van Rikxoort per 1 september aangesteld als managing director. In deze rol is Van Rikxoort verantwoordelijk voor het bepalen van de strategie van de organisatie, de sales en het uitbouwen van het partnerkanaal.

Van Rikxoort gaat leiding geven aan de gehele Nederlandse organisatie. Hij wordt verantwoordelijk voor het positioneren van de Software AG-producten in de markt, zoals de complete soa-suite ‘crossvision’. Zijn belangrijkste doelstellingen voor het komende jaar bestaan uit het verhogen van de naamsbekendheid en het realiseren van meer groei. Bovendien wil Van Rikxoort met zijn ruime werkervaring de banden met het indirecte verkoopkanaal verder aanhalen en professionaliseren.

Van Rikxoort brengt meer dan twintig jaar ervaring in de ict-sector met zich mee. Voordat hij in dienst kwam bij Software AG, was hij managing director bij Sitel. Onder zijn verantwoordelijkheid zijn de omzet en het aantal medewerkers van Sitel aanzienlijk gestegen. Voor Sitel heeft hij vijf jaar bij Compuware gewerkt. In eerste instantie als senior sales en de laatste paar jaar als country manager voor de afdelingen Products en Professional Services. Nog eerder werkte hij als global accountmanager voor Equant IS.

Erik Van Rikxoort licht zijn keuze voor Software AG als volgt toe: "Ik zie volop kansen voor Software AG omdat SOA’s steeds vaker worden toegepast. De vraag hiernaar zal de komende jaren aanzienlijk gaan stijgen, omdat soa-oplossingen de ict-voorzieningen flexibeler maken en de kosten van toekomstige aanpassingen verminderen. De aanpak van Software AG met de nieuwe productlijn crossvision spreekt mij erg aan en ik zie het als een grote uitdaging om de positie van Software AG in de markt te verstevigen. Het samenwerken met partners geeft ons extra openingen in de markt. Daarom zie ik er erg naar uit om samen met partners klanten te voorzien van de professionele oplossingen van Software AG."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1710168). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.