Managed hosting door True

Allied Telesis benoemt Raj Singh tot channelmanager

 

Allied Telesis, leverancier van end-to-end Ethernet/IP-toegangsoplossingen, heeft Raj Singh benoemd tot channelmanager voor Noord-Europa. Voor zijn overstap naar Allied Telesis werkte Singh bij Sony als channel sales manager voor Noord-Europa en de Benelux. Bovendien was hij verantwoordelijk voor het succes van de OEM-activiteiten van Sony en Compaq in de EMEA-regio. Singh is in de nieuw gecreëerde functie bij Allied Telesis verantwoordelijk voor de groei van het kanaal en het onderhouden van relaties met kanaalpartners, in de regio Verenigd Koninkrijk en Ierland, de Benelux, de Baltische Staten en Noord-Europa.

Singh zegt over zijn benoeming: "Allied Telesis heeft krachtige relaties met kanaalpartners. Ik richt me in de eerste plaats op een volledige ondersteuning van deze partners. Daarnaast wil ik in heel Noord-Europa het aantal partnerships in ons programma uitbreiden. Een belangrijke doelstelling is het bepalen welke bedrijven aantoonbaar hechte relaties hebben met hun eigen klanten. Zij kunnen de beste oplossingen implementeren door gebruik te maken van de technologieën van Allied Telesis."

Melvyn Wray, senior vice president marketing EMEA: "Relaties met kanaalpartners zijn van het grootste belang voor Allied Telesis in Noord-Europa. Vandaar dat we deze nieuwe functie hebben gecreëerd. Singh is erg ervaren en zal er voor zorgen dat Allied Telesis partners ondersteunt bij het voldoen aan klantwensen met behulp van onze oplossingen."

Singh werkt vanuit het kantoor van Allied Telesis in Reading (Verenigd Koninkrijk).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1700513). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.