Managed hosting door True

RES benoemt Hans Middelburg tot nieuwe ceo

 

RES heeft Hans Middelburg benoemd tot nieuwe chief executive officer. Hij neemt het stokje over van Timo Bosma, tevens oprichter van het bedrijf. Laatstgenoemde zal de functie van president en voorzitter van de raad van bestuur van RES bekleden.

In januari was Middelburg al benoemd tot chief operating officer. Vóór zijn aanstelling bij RES was Hans Middelburg werkzaam bij BMC Software waar hij de rol van managing director Benelux vervulde. Daaraan voorafgaand heeft hij diverse senior management functies vervuld bij onder andere Nashuatec, Xerox, StorageTek en Experian.

RES is een van origine Nederlands bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van innovatieve software-oplossingen die uniform beheer en onderhoud van Windows desktop omgevingen mogelijk maken. Hierdoor kunnen organisaties de productiviteit verhogen en tegelijkertijd de IT-kosten verlagen. Het team bestaat momenteel uit 45 mensen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1467564). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij RES

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.