Managed hosting door True

Henrik Funch senior vp bij Techdata

 

HAARLEM - Techdata heeft Henrik Funch benoemd tot senior vp voor de regio Noord-Europa. De aanstelling van Funch is het directe gevolg van de reorganisatie.

In de onlangs aangekondigde reorganisatie van de managementstructuur, wordt de organisatie verdeeld in 3 regio’s. Funch werkte voorheen bij GE Capital waar hij lid van de Europese Raad van Bestuur. Daar is hij eerst ceo geweest voor Denemarken en Noord-Europa, later ook voor Groot-Brittanië. Daarvoor werkte hij 9 jaar bij IBM en 4 jaar bij Andersen Consulting. Funch begint op 2 januari 2001 in zijn nieuwe functie. De 3 regio’s zijn Noord-, midden-, en Zuid-Europa. Aan het hoofd van deze regio’s staat een senior vice-president. Deze rapporteren direct aan de Europese president directeur Graeme Watt. Voor de regio Zuid-Europa was Gerard Youna al aangesteld. Youna was voorheen managing director van Tech Data Frankrijk. Tech Data hoopt binnenkort aan te kunnen kondigen wie vice-president voor Midden-Europa wordt.   Tania Veldkamp  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/12216). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.