Managed hosting door True

Nieuwe VP en algemeen directeur EMEA Allied Telesyn

 

Allied Telesyn, leverancier van end-to-end Ethernet/IP-toegangsoplossingen, heeft Maik Lankau benoemd tot vice-president en algemeen directeur voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Met de aanstelling van Lankau heeft Allied Telesyn de laatste stap gezet in het lopende heroriëntatieproces waarbij klantgerichtheid en een sterkere groei centraal staan. Lankau, voormalig algemeen directeur Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië en Noord-Europa van Allied Telesyn, legt voortaan direct verantwoording af aan CEO Takayoski Oshima.

‘We willen voortborduren op het succes dat de heroriëntatie tot nu toe heeft opgeleverd. In Duitsland, Zwitserland en Groot-Brittannië is aantoonbaar gebleken dat we met een kwalitatief hoogstaand, breed productaanbod en bijbehorende dienstverlening klanten aantrekken,’ zegt Lankau, die zich vanuit zijn nieuwe, grotere verantwoordelijkheid vooral gaat richten op dienstverlening aan en ondersteuning van eindgebruikers en distributeurs. ‘Ik zie het als een uitdaging om te proberen dat resultaat op z'n minst te evenaren in het voor Allied Telesyn belangrijke EMEA-gebied.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1174367). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.