Managed hosting door True

Xerox benoemt nieuwe directieleden

 

Xerox Nederland heeft zijn directieteam uitgebreid door de promotie van Mireille Paasen tot sales director finance/industry. Daarnaast is Martijn Brand gepromoveerd tot director office systems, SMB & channels.

Mireille Paasen zal - naast Eef de Ridder, sales director public sector and graphic arts - leiding geven aan de verkoopteams voor de industriële en financiële sector. Zij zal zich in eerste instantie vooral gaan richten op het optimaliseren van de documentenstromen en -processen bij de bestaande klanten. ‘Onze op service gerichte benadering helpt klanten om hun productiviteit, winstgevendheid en omzetgroei te verhogen,’ aldus Mireille Paasen. Ook zal zij een focus hebben op het ontwikkelen van business met nieuwe klanten, onder meer door hen met de mogelijkheden van Print-on-Demand en documentoplossingen vertrouwd te maken.

Paasen begon haar carrière in september 1997 bij Xerox in Nederland waar zij tot maart 2000 achtereenvolgens in de verkoop en marketing van productieprinters voor de grafische industrie werkzaam was. Aansluitend werkte zij tot december 2002 als premier partner programme manager binnen de Europese organisatie van Xerox. In die hoedanigheid was zij verantwoordelijk voor de implementatie en uitbouw van het Xerox Premier Partner-netwerk binnen Europa. Het Xerox Graphic Arts Premier Partner Programma is een door Xerox geïnitieerd, wereldwijd netwerk van grafimediabedrijven die met Xerox-apparatuur werken. Tot eind 2005 werkte zij vervolgens als industry business team manager bij de Xerox-organisatie in Frankrijk.

Martijn Brand trad per 1 september 2005 in eerste instantie als CCSS operations director in dienst bij Xerox Nederland, in welke functie hij verantwoordelijk was voor het indirecte verkoopkanaal van de zogenaamde concessionairs, ofwel de Xerox Document Houses. Daarvoor bekleedde hij diverse managementfuncties bij ICT-bedrijven waaronder die van respectievelijk manager business partner sales en sales manager distribution & SMB sales bij Compaq. Daarna was Martijn Brand, alvorens bij Xerox in dienst te treden, gedurende een drietal jaren directeur van de Nederlandse vestiging van de multinationale ICT-distributeur Tech Data. In zijn nieuwe functie bij Xerox Nederland is Brand sinds 1 januari jl. verantwoordelijk voor het geheel aan activiteiten van de Xerox Office Groep in Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1157000). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.