Managed hosting door True

Iron Mountain Digital benoemt nieuwe Benelux-manager

 

Iron Mountain Digital, de technologiedivisie van Iron Mountain Incorporated, heeft Jim Agenant benoemd tot regional manager Benelux.

In deze functie is Agenant verantwoordelijk voor het stimuleren van de regionale verkoopactiviteiten van de grootste leverancier van data-backup/recovery- en archiveringssoftware en -diensten ter wereld. Agenant concentreert zich zowel op strategische accounts voor directe verkoop in de zakelijke markt, als op de uitrol van een partnerprogramma voor uitbreiding van het netwerk in de Benelux.

Agenant was tot voor kort regional sales manager Benelux bij LANDesk, leverancier van software voor configuratiebeheer, desktopmanagement en -security. Verder heeft hij uitgebreide ervaring in de pc- en elektronicamarkt. ‘Iron Mountain Digital startte kortgeleden op de Benelux-markt,’ zegt de kersverse regional manager Benelux van Iron Mountain Digital. ‘Het bedrijf biedt klanten eenvoudige en snelle backup en recovery via productlicenties of servicecontracten. Daardoor beschikken bedrijven over oplossingen op maat. Tegelijkertijd biedt Iron Mountain Digital partners aantrekkelijke verkoopkansen. We bieden een volledig afgestemd partnerprogramma dat we ook in de Benelux gaan uitrollen. Daartoe behoren trainingen en ondersteuning op het gebied van lead-generatie, marketing en sales.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1111275). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.