Managed hosting door True

Marko Saarinen marketing director Noord-Europa Novell

 

Novell maakt vandaag de benoeming bekend van Marko Saarinen tot marketing director Noord-Europa. Hij is in deze regio verantwoordelijk voor de uitvoering en coördinatie van marketingactiviteiten van Novell.

Marko Saarinen is voorafgaand aan zijn dienstverband bij Novell werkzaam geweest bij Panorama Partners, waar hij de functie van sales and marketing director bekleedde. Saarinen beschikt over ruim tien jaar internationale ervaring op het gebied van automatisering in de context van zakelijk essentiële toepassingen en de inzet van IT-middelen voor optimale efficiëntie in de bedrijfsvoering. In die tijd heeft hij diverse functies uitgeoefend in marketing en sales bij bedrijven als BEA Systems, Sun Microsystems en IBM.
Saarinen is in 1995 afgestudeerd aan de Pacific Lutheran University met een Master-titel in Business Administration. 'Novell heeft een indrukwekkende reputatie opgebouwd als leverancier van betrouwbare infrastructurele systemen. Wat mij vooral aanspreekt, is het flexibele model van source business dat Novell hanteert, waarbij voor een gedeelte van de aangeboden producten gebruik wordt gemaakt van een combinatie van eigen technologie en open standaarden. Op die manier heeft Novell zich in staat getoond innovatief te opereren op terreinen als identity management en resource management waarbij Linux een belangrijke component is geworden van de oplossingen, ook in het kader van bedrijfskritieke toepassingen,' aldus Marko Saarinen. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1013216). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.