Managed hosting door True

Microsoft breidt Hosted E-mail & Samenwerken uit

 

Versie 3.5 van Microsoft Solution for Hosted Messaging and Collaboration is vandaag beschikbaar gekomen.

Deze oplossing geeft service providers de mogelijkheid om kleine en middelgrote ondernemingen e-mail services, toegang tot data vanaf mobiele apparatuur, websites voor teams en online aanwezigheidsinformatie te bieden. Deze versie beschikt over nieuwe mobiele synchronisatiemogelijkheden, diverse beveiligingsverbeteringen en tools die het beheer vereenvoudigen. Ook krijgen hosting partners meer mogelijkheden om klanten te werven. Met deze nieuwe versie onderstreept Microsoft het feit dat het bedrijf strategische relaties wil aangaan met telecommunicatie- en hosting service providers.

‘Steeds meer kleine en middelgrote bedrijven hebben behoefte aan services die tot nu toe alleen beschikbaar waren voor bedrijven met enorme IT-budgetten,’ zegt Wouter van Hulten, business manager Hosting bij Microsoft Nederland. ‘De nieuwste versie van Hosted Messaging and Collaboration speelt op deze behoefte in met nieuwe mogelijkheden voor MKB-bedrijven. Hosting providers schreeuwen om nieuwe manieren om te kunnen voorzien in de behoeften van klanten, waarbij de kosten goed in de hand gehouden moeten worden. We geven onze hosting partners nu de tools en de software om hun aanbod met minimale inspanningen en kosten te onderscheiden van de concurrentie.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/986439). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.