Managed hosting door True

Gates: ’.Net-visie niet compleet voor 2007’

 

Bill Gates ziet Microsofts .Net-platform als een zaak voor de lange adem en hoopt dat ook investeerders en ontwikkelaars zich dat realiseren.

Dat mag worden afgeleid uit Gates’ woorden aan een groep verzamelde wetenschappers op Microsofts Research Faculty Summit in Redmond. ".Net ontstaat niet in een vloek en een zucht", stelde Gates. "Het zal nog zeker vier of vijf jaar duren vooraleer alle beloften van .Net werkelijk worden ingelost." De Microsoft-roerganger gaf het huidige .Net overigens enkele weken geleden nog geen onverdeeld hoge rapportcijfers.   Volgens Gates gaat er nog veel werk zitten in het ontwikkelen van stevige, op XML gebaseerde standaarden, bijvoorbeeld voor betrouwbare messaging- en transactie-ondersteuning. Ook moeten er nog tools worden ontworpen voor een veelheid aan ’form factors’, uiteenlopend van de X-box tot grote servers.   Jeroen Bezem  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/8142). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.