Managed hosting door True

E-commerce-overnamemachine Dwarfs dendert door

 

Om nieuwe overnames te kunnen doen, heeft de Nederlandse e-commerce-scale-up Dwarfs dertig miljoen euro aan groeikapitaal opgehaald bij nieuwe en bestaande aandeelhouders. De financiële versterking volgt op de dertig miljoen die het bedrijf eerder in augustus 2021 ophaalde om toentertijd het hoge tempo van acquisities bij te benen.

Demian Beenakker, ceo en medeoprichter, denkt met het nieuwe groeigeld te kunnen profiteren van de kansen die de turbulente e-commercemarkt op dit moment biedt. Sinds het begin van dit jaar zijn de marktomstandigheden grillig, geeft hij toe. Zijn bedrijf neemt in hoog tempo lokale webshops over, die snel groeien via de partnerplatforms van Bol.com en in tweede instantie ook Amazon.

Sinds de start van deze 'aggregator' begin vorig jaar zijn vijftien merken overgenomen, goed voor een omzet van veertig miljoen euro. Het bedrijf heeft ook eigen software ontwikkeld en een op maat gemaakt operationeel platform gebouwd waarop overgenomen merken worden geïntegreerd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7440947). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.