Managed hosting door True

Total Webhosting Solutions expandeert in Frankrijk

 

Total Webhosting Solutions (TWS) heeft de snelgroeiende Franse webhosting-provider O2switch ingelijfd. Deze transactie helpt TWS, financieel ondersteund door Strikwerda Investments, bij zijn expansie in Frankrijk. Net als in Nederland en Spanje heeft het bedrijf de ambitie om in Frankrijk marktleider te worden. Abe Bakker, ceo TWS, denkt dat O2switch daarvoor een springplank is.

O2switch, opgericht in 2009 door Alexandre Yepes, heeft meer dan honderdduizend klanten. De Fransen wilden zich aansluiten bij een Europees platform als TWS. Onder die paraplu kan O2switch verder professionaliseren en sneller groeien. Yepes wil een leidende rol spelen in de aanstaande consolidatie van de Franse markt. 

Voor TWS is dit de tweede overname in Frankrijk. Anders dan de vorig jaar ingelijfde performance webhoster Nexylan richt O2switch zich op de massamarkt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7413681). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.