Managed hosting door True

Saleswizard lijft Wordpress-bouwer Prodes in

 

Contract ondertekenen

Digitaal-marketingbureau Saleswizard lijft Prodes in, een ontwikkelaar van maatwerk-Wordpress-websites. Prodes was onderdeel van webbureau Infocaster. Alle drie de bedrijven komen uit Arnhem.

Infocaster (25 man) heeft Prodes afgestoten omdat het zich geheel wil richten op de ontwikkeling van websites en .Net-applicaties waarbij het gebruik maakt van het contentmanagementsysteem Umbraco. Sinds maart van dit jaar is Infocaster Umbraco Gold Partner.

Prodes, dat naast Wordpress ook kennis heeft van het Laravel Framework, bedient zo'n driehonderd klanten. Saleswizard op zijn beurt telt er circa duizend. Er werken ruim veertig man bij Saleswizard dat kantoor houdt in een monumentaal pand gelegen aan de Velperbinnensingel 5 in Arnhem.

Naast de overeenstemming over de verkoop van Prodes, hebben Infocaster en Saleswizard tevens een samenwerkingsovereenkomst gesloten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7368639). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.