Managed hosting door True

20 miljoen voor handelstransactiehub Modifi

 

fintech

Modifi, een online platform voor handelsfinanciering dat onlangs ook in Nederland van start ging, heeft twintig miljoen euro extra financiering opgehaald. De nieuwe middelen stellen de van oorsprong Duitse startup in staat het platform uit te breiden. Modifi richt zich onder meer op importeurs en exporteurs, in het bijzonder in de markt voor e-commerce en elektronica.

Nelson Holzner, topman en medeoprichter van Modifi, wil het platform verder ontwikkelen tot een internationaal knooppunt voor het beheer van handelstransacties.

Het bedrijf probeert zich te onderscheiden met  eenvoudige digitale oplossingen. Modifi biedt middelgrote en kleine bedrijven de mogelijkheid al hun handelsactiviteiten bij één loket onder te brengen. Via deze hub kunnen zij de risico’s die gepaard gaan met het internationale handelsverkeer en vreemde valuta beheren. Ook zijn langs deze weg wereldwijd nieuwe handelspartners te vinden. In Nederland biedt Modifi financieringsmogelijkheden voor zowel importeurs als exporteurs, in het bijzonder in de markt voor e-commerce en elektronica.

Deze investeringsronde (series B) stond onder leiding van de nieuwe investeerders Heliad Equity Partners en Neva. Ook de bestaande investeerders Global Founders Capital, Maersk Growth en Picus Capital deden mee.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7244166). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.