Managed hosting door True

Groepsnaam Intracto wordt iO

 

Pieter Janssens

De Belgische digitale-dienstengroep Intracto krijgt een nieuwe naam: iO. De groepsnaam Intracto verdwijnt, na bijna dertig overgenomen bedrijven, inclusief 1.500 werknemers.

Intracto werd in 2005 opgericht door Pieter Janssens, bijna letterlijk op zijn zolderkamer. De jongste jaren rijgde Janssens, met de inbreng van het investeringsfonds Waterland, de ene overname na de andere aan elkaar. Vorig jaar deed Intracto met het Nederlandse We Are You nog de grootste acquisitie in zijn geschiedenis.

Integratie

Dat overnametempo blijft hoog. De laatste weken werden twee spelers uit Scandinavië overgenomen. Recent kwam WeProvide, een Nederlandse websitebouwer voor e-commercebedrijven met veertig werknemers, bij de groep. Dit alles met als doel uit te groeien tot een pan-Europese speler. De nieuwe naam moet de integratie van al deze ingelijfde bedrijven benadrukken.

De groep, die intussen 1.500 medewerkers telt, specialiseert zich in digitale transformatie en - marketing. Het biedt in de markt een alternatief tussen de klassieke (en grote) consultants enerzijds en de klassieke reclamespecialisten anderzijds.

Intracto – voortaan dus iO – kondigde al aan om tegen eind dit jaar een omzet van 270 miljoen euro omzet te bereiken.
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7242796). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.