Managed hosting door True

Team.blue neemt Nederlandse Hipex over

 

Partners handen

Team.blue (de samensmelting van Combell en TransIP) heeft het Nederlandse Hipex overgenomen, een hoster die gespecialiseerd is in e-commerce. Hipex wordt ondergebracht bij Hypernode, het vroegere Byte.

Hipex werd opgericht in 2008 en is bekend om zijn cloudhosting-oplossingen voor e-commerce-software als Magento, Shopware en Akeneo. Het bedrijf bedient zowel kleine e-shops als grote, internationale spelers en richt zich op een snelle performance van de digitale winkels. In de klantenportefeuille zitten bedrijven als ANWB, Lamp & Licht, PME Legend en Swiss Sense.

Hipex zal onderdak krijgen bij Hypernode, dat al eerder door Team.blue werd ingelijfd. Hypernode (dat begon als Byte) maakt met MageReport een tool om kwetsbaarheden in Magento-webwinkels op te sporen.

Team.blue ontstond uit het samengaan van het Belgische Combell en het Nederlandse TransIP. Nadat beide bedrijven een gretige overnamehonger aan de dag legden in de Lage Landen, smolten ze in april 2019 samen. Sindsdien werden onder meer in Griekenland en Bulgarije bedrijven ingelijfd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7195183). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!