Managed hosting door True

Happy Horizon koopt PauwR en Flashpoint

 

samenwerking

De Happy Horizon-groep, gespecialiseerd in digitale marketing, neemt de Tilburgse bureaus PauwR en Flashpoint over. Met de acquisitie van PauwR krijgt de groep uit Eindhoven meer marketingcapaciteit in huis, terwijl Flashpoint expertise inbrengt op het gebied van e-commerce-ontwikkeling, met name de bouw van Magento-shops. Beide bedrijven vallen onder dezelfde eigenaar.

Eind 2020 werd al het Amsterdamse bureau Nochii Online Marketing overgenomen. Begin dit jaar werd het non-profit agency WWAV, eveneens uit Amsterdam, onderdeel van de groep.

De Happy Horizon-groep wil gaan behoren tot de top vijf van digital marketinggroepen in Nederland. Walter van de Wege, directeur van Happy Horizon, streeft naar een goede geografische dekking in Nederland. ‘Dat is belangrijk voor onze lokale aanpak. De uitbreiding naar Tilburg is daarbij een logische stap.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7191124). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.