Managed hosting door True

Esmero koopt webhosting-activiteiten van Eazit

 

Webhoster Esmero uit Eindhoven neemt het shared webhosting-portfolio van Eazit over. Hiermee versterkt het bedrijf zijn portfolio. Eazit, een ict-, internet- en telecomleverancier, kan zich na de verkoop richten op zijn private hosting-activiteiten. De partijen delen geen financiële details van de overname, die per begin dit jaar van kracht is.

Esmero biedt domeinen en webhosting. Het bedrijf koopt nu de webhosting-activiteiten van Eazit om zich hierin te specialiseren. Via de overname komen onder meer AS Hosting, Wat Snel, DoeMee, Netnation en Flexservers in het beheer van Esmero. De klanten worden overgezet op de infrastructuur van Esmero. Dit proces duurt naar verwachting een half jaar, maar moet voor klanten ongemerkt blijven.

Eazit, onderdeel van Enreach holding, doet nu afstand van het shared webhosting-portfolio om zich meer te kunnen richten op de kernactiviteiten van het bedrijf: mobiele telefonie, ict, internet en voip. Het bedrijf is heeft vestigingen in Amsterdam, Drachten, Houten en Veldhoven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7142446). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.