Managed hosting door True

Dept verstevigt basis in VS met aankoop Basic

 

Amerikaanse vlag

Dept, het bureau voor internet- en digitale-marketingtoepassingen, heeft zijn Amerikaanse uitvalsbasis versterkt met de overname van Basic. Bij dit digitaal agentschap uit San Diego werken honderdtwintig man.

Dept (het vroegere TamTam) blijft internationaal maar groeien door overnames, ondersteund door investeringsmaatschappij The Carlyle Group. Nu heeft het online-bureau zijn oog laten vallen op de Amerikaanse branchegenoot Basis, bekend van werk voor klanten als Google, KFC, Patagonia en Airbnb. Het bedrijf heeft naast een kantoor in San Diego vestigingen in San Francisco en St. Louis. 

Het Amsterdamse webbureau is al in de Verenigde Staten actief sinds de overname in 2019 van Rocket Insights uit Boston. Recent deed Dept ook nog in andere landen inkopen en nam het Sorthvid (Denemarken) en Hinderling Volkart (Zwitserland). Het bedrijf is inmiddels actief in 3 landen met in totaal ruim vijftienhonderd mensen.

In Nederland bestaat het team uit zo'n vijfhonderd man. Klanten zijn onder meer Bijenkort, Bol.com, Eneco, Bugaboo, ABN AMRO, Univé verzekeringen en De Nederlandse Loterijen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7098664). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures Internet

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.