Managed hosting door True

Spotler Group haalt ook Webpower binnen

 

Deal handen schudden overname

De Rotterdamse Spotler Group, aanbieder van marketingsoftware, heeft alweer een overname gedaan. Ditmaal betreft het de e-mailservicedienstverlener Webpower uit Barneveld. Eerder dit jaar nam Spotler al Measuremail uit Dordrecht en Tripolis Solutions over.

De overnames zijn ingegeven door de consolidatie op de markt van e-mailservices en de daarmee samenhangende internationalisering. Met Webpower haalt Spotler een bedrijf binnen dat naast Nederland een sterke positie heeft in onder meer Zweden, Spanje en China. Het bedrijf heeft software in huis voor e-mail- en sms-marketing, campagnes en het versturen van bulk e-mail. Er werkt een dertigtal man bij het bedrijf.

De Spotler Group bestaat uit Spotler Nederland, Spotler UK, Flowmailer, Measuremail, Tripolis en nu dus ook Webpower. Het bedrijf wordt in zijn internationale groeiambitie ondersteund door CNBB Venture Partners.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7068335). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.