Managed hosting door True

FttH-conferentie gaat enkel virtueel door

 

glasvezel

De jaarlijkse conferentie van de FttH Council (Fiber to the Home) gaat dit jaar enkel virtueel door, ten gevolge van de coronacrisis. De eerstkomende ‘echte' conferentie zal in september 2021 in Berlijn georganiseerd worden.

De volgende conferentie van de FttH Council had normaliter moeten plaatsvinden van 1 tot 3 december van dit jaar, ook in Berlijn. Door de coronacrisis wordt deze vervangen door een virtueel evenement.

‘We hebben er alle vertrouwen in dat dit besluit, dat in overeenstemming met een overweldigende meerderheid van onze sponsors is genomen, de tijd zal bieden om de situatie rond het coronavirus te verbeteren’, schrijft de organisatie. Ze wijst erop dat het uitstel voor een betere ervaring zal zorgen. Volgend jaar zullen de deelnemers en exposanten elkaar kunnen ontmoeten en netwerken in een omgeving waar de social distancing-maatregelen allicht versoepeld zullen zijn.

In plaats van de fysieke conferentie in december zal er op 2 en 3 december een nieuwe 'virtuele' FttH Council gehouden worden. Deze zal bestaan uit twee dagen van expertenworkshops rond een breed scala aan onderwerpen rond ftth- en glasvezeltechnologie. Er komen ook keynotes en paneldiscussies met opinieleiders en prominente figuren uit de Europese en internationale digitale industrie. 

Registreren voor de conferentie kan vanaf eind deze maand. Alle verdere informatie staat op de website van het evenement.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7055705). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures Internet

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.