Managed hosting door True

Tie Kinetix verkoopt Google-ads-lijn voor 6 miljoen

 

Tie Kinetix, leverancier van e-commerce-oplossingen en partner van Microsoft, verkoopt zijn Google-Ads-lijn aan het Amerikaanse Impartner. Met de verkoop verdient het bedrijf uit Breukelen zo’n zes miljoen euro. In boekjaar 2020 genereerde het onderdeel een omzet van 2,2 miljoen euro.

Het bedrijf noemt de transactie een belangrijke strategische mijlpaal, waarbij de onderneming benadrukt volledig te willen focussen op electronic data interchange (edi)-integratie. Tie Kinetix gaat het opgehaalde geld investeren in verdere groei en ontwikkeling binnen b2b en de overheidsmarkt.

De leverancier uit Breukelen kondigde de verkoop van het bedrijfsonderdeel half februari al aan. De transactie was uitgesteld op verzoek van Impartner die wegens het coronavirus pas later akkoord kreeg op de financiering.

Samenwerking met Google

Het Google-Ads-for-Channel-onderdeel, ontwikkeld in hechte samenwerking met Google, groeide volgens Tie Kinetix snel in 2020. Klanten waren met name bedrijven die hun hun uitgaven aan digitale media (advertenties) wilden optimaliseren. Impartner wil deze tak naar een hoger niveau brengen. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7043472). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.