Managed hosting door True

Actiegroep Xs4all valt KPN frontaal aan

Nieuwe internetprovider moet gedachtegoed voortzetten

 

De actiegroep ‘Xs4all Moet Blijven’ zoekt frontaal de aanval met KPN en gaat een nieuwe internetprovider oprichten. Vanaf november start een crowdfundactie voor de oprichting van een nieuw bedrijf dat het gedachtegoed van Xs4all buiten KPN moet gaan voortzetten.

‘KPN zet opheffing Xs4all door, dus… plan B komt er aan!’, meldt de actiegroep op 10 oktober op zijn website. ‘Op donderdag 10 januari liet KPN weten op termijn de merken Xs4all, Telfort en Yes Telecom te willen schrappen. We zijn precies negen maanden verder en ondanks de 54.000 mensen die in de online petitie pleitten voor behoud van Xs4all, de zeshonderd verkochte Xs4all Moet Blijven-T-shirts, duizenden donaties en een niet aflatende stroom aan negatieve pers over het voornemen van KPN, wil KPN nog steeds de stekker eruit halen.’

Crowdfunding

De groep wil begin november een nieuwe provider lanceren. Daarmee heeft het minder dan een maand de tijd om een internetaanbieder op te richten die volgens de actiegroep de ‘ideologische waarden, technisch hoogwaardige producten en diensten, de ongeëvenaarde ondersteuning en de cultuur’ overneemt van het huidige Xs4all, dat opgaat in KPN.

Het wordt volgens de groep een provider waar medewerkers en klanten van Xs4all en andere providers terecht kunnen en die zich vrij vecht en strijdt voor de digitale belangen van klanten. De eerste stap is het opzetten van een crowdfundactie.

 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6815916). © Jaarbeurs IT Media.

7


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.