Managed hosting door True

123Inkt breidt uit naar Franstalig België

 

cartridges

Het van oorsprong Nederlandse 123Inkt zet voet aan de grond in Franstalig België. Het bedrijf is al sinds 2003 actief in Vlaanderen, maar zet nu ook een Waalse website op: 123Encre.be.

Vanaf nu kunnen Franstalige inwoners van België dus inktcartridges, kantoorartikelen, printers en meer in hun moedertaal bestellen. 123inkt is één van de eerste webshops met dit soort producten die de Franstalige markt in België betreedt. België groeit hard en biedt volop kansen, zegt het bedrijf. Zo’n veertig procent van alle elf miljoen inwoners van België spreekt Frans. Daar ligt enorm veel potentie om te groeien. De lancering van 123encre.be moet dan ook zorgen voor een sterkere positie in deze markt.

Naast handleidingen, veelgestelde vragen en aanvullende documentatie, waren er zo’n 65.000 pagina’s die vertaald moesten worden. De organisatie heeft dit grote project met eigen specialisten voltooid. ‘Nadat we zeker wisten dat aan de achterkant van de website alles goed stond, zijn we aan de slag gegaan met de vertalingen. Vervolgens hebben we de website uitvoerig getest en nu zijn we officieel live in Wallonië’, aldus Gerben Kreuning, directeur 123inkt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6811012). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.