Managed hosting door True

Bizway neemt hoster Internet Unie over

 

Overname handen schudden

Bizway, onderdeel van de Intermax Group, neemt per direct alle klanten over van Internet Unie, leverancier van hostingdiensten uit Amsterdam en onderdeel van Switch Datacenters. Er gaat één medewerker over. Het hostingbedrijf uit Bodegraven is een langetermijnsamenwerking aangegaan met Switch voor de afname van datacenterruimte.

Switch heeft besloten zich uitsluitend te richten op het ontwerpen, bouwen en verhuren van datacenters en zocht naar een partij om Internet Unie over te nemen. Deze partij is nu gevonden in Bizway.

Internet Unie levert al ruim vijftien jaar hostingdiensten. Met de overname van het klantenbestand zegt Bizway als onderdeel van de Intermax Group in één keer met veertig procent te kunnen groeien. Laatstgenoemde it-dienstverlenersgroep nam afgelopen februari een strategische belang in Bizway.

De Intermax Group is opgericht in 1994 en bestaat uit Intermax Cloudsourcing, Bizway, Guardian360 en NFIR. In totaal werken er circa honderd man.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6358204). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.