Managed hosting door True

Ocom neemt cdn-aanbieder Synedge over

 

Deal handen schudden overname

Ocom, de internetdienstengroep uit Amsterdam heeft een meerderheidsbelang verworven in Synedge, een aanbieder van zogeheten content delivery network (cdn)-diensten. Via dit soort netwerkdiensten kunnen organisaties webcontent en webpagina's naar hun eindgebruikers versturen. Ocom nam de aandelen in dit bedrijf over van Post Capital, de investeringstak van Post Luxembourg.

Synedge heeft een platform ontwikkeld voor geavanceerde multi-cdn- en private cdn-diensten. Beide diensten worden afgenomen door bedrijven die actief zijn in markten als online video, gaming- en e-handel. Het Luxemburgse bedrijf heeft in Nederland een vestiging in Eindhoven.

De overname sluit aan op de strategie van Ocom om wereldwijd klanten te helpen om op betrouwbare en kostenefficiënte manier content aan eindgebruikers te leveren. De voorwaarden van de transactie zijn niet bekendgemaakt. Naast Synedge maken Leaseweb, Evoswitch en Fiberring deel uit van de Ocom-groep.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6346245). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.