Managed hosting door True

We.Stream kiest Frontier als distributeur

 

Gratis Wi-Fi

De Amerikaanse distributeur Frontier Computer, met een Europees kantoor in Nijmegen, gaat de onlangs geïntroduceerde Wi-Fi hotspot van We.Stream verspreiden in zowel de Verenigde Staten als Europa. Daarvoor hebben de partijen een partnerschap getekend tijdens de CES 2018 in Las Vegas.

We.Stream biedt een mobiele Wi-Fi hotspot met ingebouwde vpn. Het zegt dat gebruikers via dit product veilig kunnen internetten in meer dan honderd landen wereldwijd. We.Stream is een initiatief van de Amstelveense internetprovider Mondicon. Het product werd tijdens de CES 2018 in Las Vegas geïntroduceerd. Hier ontving Prins Constantijn van Oranje, als begeleider van de Nederlandse delegatie van startups, tijdens de opening van het Holland Paviljoen het eerste exemplaar.

Het Amerikaanse Frontier levert it- en internetoplossingen, zoals servers en netwerkproducten. Het bedrijf, opgericht in 1976, opereert vanuit het hoofdkantoor in Michigan. De Nederlandse vestiging is geopend in 2002. Vanuit Nijmegen is deze locatie verantwoordelijk voor distributie in Europa.

Joachim de Wild, co-ceo van We.Stream, is trots dat het bedrijf al snel na de introductie een distributeur aan zich kan binden. ‘Frontier heeft een sterke footprint in zowel de VS als Europa. We.Stream past goed bij Frontier’s huidige portfolio van internet load balancing en vpn-bonding-oplossingen, modems en andere communicatieapparatuur.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6277623). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.